Schobert Norbi extra dögös képet osztott meg Rékáról - ifaktor
Rubint Réka és Schobert Norbi fotózáson

A sztárpáros, Rubint Réka és Schobert Norbi újabban rendszeresen osztanak meg közösségi oldalaikon régi fotókat. Legutóbb Norbi tett így és nem is akármilyen képet osztott meg.


A poszt első ránézésre egy ártatlannak tűnő, Lara születése után készült közös családi fotó. Majd, ha tovább lapozunk láthatunk Rékáról egy igazán dögös és szexi fotót, amit férje bátran megoszt ország-világ előtt.

Réka szexi fotója első gyermekük, Lara születése után fél évvel készült, ami csak még jobban rátesz egy lapáttal, hiszen a fitnesz sztár bomba formában volt már akkor is.

„2004. április 14. Családi és fitnesz fotózásunk Rékával és Larával, a kicsi megszületése utáni hatodik hónapban. Ez se ma volt. 1 hónapra jelent meg rá a táplálkozásunk könyvben. A Norbi Titok, amelyből 280 ezer példány fogyott el. Ma Norbi Update néven termék-, ételszállítás és bolthálózat lett. Nagyon büszke vagyok"

– olvashatjuk Norbi bejegyzésében.

Rékán az idő múlása egyáltalán nem fog, de annyit azért megjegyeznénk, hogy a mostani hajviselete sokkal jobban áll neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!