Schobert Norbi saját magát kritizálta, Rubint Réka megvédte - ifaktor
Rubint Réka és Schobert Norbi napszemüvegben a napsütésben
Schobert Norbiról az utóbbi időben nem önkritikája, hanem leginkább mások ekézése juthat eszünkbe és botrányai, amelyeket vélhetően szándékosan robbant ki időről időre. Ezúttal azonban néma önkritikát próbált meg gyakorolni a fitneszmogul, de felesége azonnal védelmébe vette.


„1997-2021. Én sem leszek újra fiatal. Ötvenen túl minden más, főleg ha az ember kihagyta a stanát, oxát, növit és fontos a cardio teljesítmény..."

– írta Schobert Norbi a saját márkájának fenntartott Instagram-oldalán, ahol rendszeresen tesz közzé személyes jellegű tartalmakat is.

Nem várt magára sokat felesége, Rubint Réka válasza sem, aki az Instagram-oldalán egy hosszú reakciót tett közzé férje kiírására:

„Ez mind szép ès jò ... ès becsülendő! DE egy valamit elfelejtett leírni a Szerelmem! Ami talàn a legfontosabb! Az, aki farkasszemet nèzett már valaha a halàllal, az tudja, h miről beszélek! 9 évvel ezelőtt küzdöttek az életedért! Mert egy kòrházi baktérium megtámadta a szíved! Az 1/3-át el kellett tàvolîtani és orvosi teflonnal pòtolták! Ott àlltam tehetetlenül a műtő ajtaja előtt egy 1, 6, 8, éves gyerekkel az oldalamon ... És mindenemet odaadtam volna az èletedért a gyerekeinken kîvül ... Lehet Őt bántani! De leginkàbb utána csinálni!!! Tisztelem! Szeretem! ... és Forever az èletem! Mert egy igazi harcos ... aki SOHA nem adja fel!"

– írta Réka az Instagramon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!