Schobert Norbi fotóval emlékezett meg régi alakjáról - ifaktor
Schobert Norbi félmeztelenül edz súlyokkal

A népszerű fitnesz guru, Schobert Norbi az utóbbi időben igencsak megosztó személyiség lett. Közönsége vagy imádja, vagy messziről elkerüli Norbit. Instagram-oldalán különösen szembetűnő, hogy milyen véleménnyel vannak a sztár fitneszedzőről követői.


Legújabb Insta-posztjában Norbi egy régi és egy mostani fotót osztott meg követőivel, hogy bemutassa, a férfi test sem a régi 50 év felett. A 24 évvel ezelőtti fotóján Norbi még ereje teljében látható, súlyzót emelgetve. Majd a napokban készült fotóján, szintén testére büszkén áll a sportoló.

Norbi véleménye szerint 50 felett minden más, még ha figyel is az ember az egészséges étkezésre és a rendszeres mozgásra, főleg, ha soha nem élt teljesítményt növelő szerekkel. Persze néhány kommentelő véleménye szerint Norbinak kár volt megosztania ezt a fotót magáról és voltak olyanok is, akik büszkék az edzőre.

„Úgy úgy minden más 😂ne erőltesd... engedd el, Norbikám elmúlt .. 😂csak lejáratod magad…"

– olvasható egy hozzászóló véleménye.

Természetesen volt olyan lelkes rajongó is, aki azonnal Norbi védelmére kelt és még egy olyan mérföldkövet megemlített Norbi életéből, amit maga a fitnesz guru is kifelejtett posztjából.

„Azt nem írtad oda hogy komoly műtéted volt,és mégsem hagytad el magad"

– írta egy lelkes Norbi rajongó.

„1997-2021. Én sem leszek újra fiatal. Ötvenen túl minden más, főleg ha az ember kihagyta a stanát, oxát, növit és fontos a cardio teljesítmény..."

– írta Norbi Instagram-posztjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!