Schobert Norbi megmutatta lógó melleit - ifaktor
Schobert Norbi edzés közben félmeztelenül

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű fitnesz guru, Schobert Norbi a Fókusznak adott interjújában meggondolatlan kijelentéseivel keményen megbántotta férfitársait, akiket 100 kiló fölötti súlyuk miatt vágódisznónak tart. Norbi a durva reakciókra próbált reagálni egy poénnal.


Norbi interjújában azt állította, hogy neki is volt olyan időszak az életében, mikor elhízása miatt „lógó csöcsökkel" ült a strandon. Posztjában megosztott egy képet követőivel, ami ezt próbálja prezentálni, ugyanakkor a képen egy hatalmas gorillát láthatunk, akinek valóban lógnak a mellei.

A sztár Instagram-bejegyzésében próbálta menteni a menthetőt, amiben már azokért szólal fel, akik 100 kiló alatti férfiak, de mégsem tartja őket annak a társadalom pusztán emiatt az elterjedt mondás miatt: „A férfi 100 kilónál kezdődik".

Szerintünk a legnagyobb probléma nem ezzel a mondással van, hanem azzal, hogy aki 100 kiló fölötti férfi, azt „vágódisznónak" nevezhetjük. A kommentek alapján Norbi ismét nem szerzett magának sok támogatót durva kijelentései miatt.

„Egy régebbi képem a melleimről. 🤣 Mondás: A férfi 100 kilónál kezdődik. Értelmezés: Nem férfi aki nem 100 kg. Hú sokan vagyunk 100 alatt. Nem férfiak? Kétlem. Se centi, se kg, se vagyon nem tesz férfivá. A tetteink inkább. Ahogy kiállunk az elveinkért, szeretteinkért. 100-120 kg a vágósúly a húsiparban. Legalábbis az alja. Nem fogom feladni. Nem fogom elfogadni a világméretű elhízást. A sok szervi és covid áldozatot. Ha 100 kg színizom vagy, esetleg 190-200 centi, úgysem veszed magadra, bár e méretek sem tesznek férfivá, csak a bátorságod, kitartásod, emberséged"

- írta közösségi oldalán Norbi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!