Schobert Norbi Rácz Jenőt fogyasztja - durván leoltották - ifaktor
Schobert Norbi és Rácz Jenő séf együtt edzenek

Az utóbbi időben már egyre többet láthattuk együtt a fitneszgurut és sztárséfet. Bár eddig Schobert Norbi és Rácz Jenő séf csak szórakozás céljából találkoztak, ezúttal a mosoly nem volt olyan őszinte Jenő arcán.Talán a közelgő esküvője miatt döntött úgy a séf, hogy ideje picit formába kerülnie, azonban a kommentelőknek egyáltalán nem tetszett, hogy segítségül Schobert Norbit választotta a fogyáshoz.

A fitneszguru Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogyan edzenek a Jenővel együtt és a kommentelőktől kaptak hideget-meleget egyaránt.

„Jenőnek olyan mindegy, hogy hogyan néz ki. Mert egyes tv műsorokban " produkált, ki faxom, ha én stílusán " a külső nem fog változtatni. Igaz a párja így is megtűri, hiszen van mit a tejbe aprítani"
„Jenőn nem fog segíteni. Alapból malacfejű"
„Jenőre ráfér az izom..."
„Az oregedest úgy sem forditod vissza"

- érkeztek sorban a kritizáló kommentek.

Mi azért mindenképp szeretnénk Rácz Jenő séf igyekezetét értékelni, hiszen sosem késő elkezdeni az egészséges életmódot és az semmiképp sem rossz, ha ezt még hirdeti is az ember.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!