Schobert Norbinak durván beszóltak legújabb Instagram-posztjánál - ifaktor
Schobert Norbert egy medence mellett áll

A híres fintess gurut, Schobert Norbit nem kímélték kommentelői legújabb Instagram-bejegyzésénél.


Norbi nagy lelkesedéssel meséli rajongóinak, hogyan is szereti kezdeni reggeli rutinját: már súlyzózással és futással indít reggel hat órakor.

Elmondása szerint alaposan felépített napjainak eredménye képen nem kell a „pókhasát" és a „csimpicsöcseit" néznie.

Próbál cukormentesen étkezni és italokat fogyasztani. Szerinte minden lehetséges dolgot elkövet, hogy az aktív éveit még élvezni tudja.

Nem minden kommentelője látja ezt azonban így. Egyikük igencsak durva hangnemben írja le véleményét Norbiról:

„Igénytelen ember vagy ez mind a viselkedésedben, mind az öltözködésedben, mind a higiéniához való hozzáállásodban meglátszik. Kérkedsz itt mindennel, de a fogorovost bakker még mindig nem találtad meg. Visszanézed a fényképeid, hogy tulajdonképpen rohad a szàd?? 🤢"

Egy másik kommentelő szerint viszont Norbinak a matematikával is problémái lehetnek, amikor a szorzást rossz kontextusban használja:

„Mi az, hogy 12x kevesebb ch?? Minél kevesebb?? A x (szer/-szor) szorzás az többszörösét jelenti valaminek. Te is csak melegedni jártál be a matekórákra, már a fagyis számolgatásodnál is feltűnt."

Mi csak bíztatni tudjuk Norbit és még sok aktív évet kívánunk neki!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!