Schobert Norbit durván kritizálják követői a zsírégetéshez való hozzáállása miatt - ifaktor
Schobert Norbi egy futópadon áll

Schobert Norbi ismételten beletrafált! Legújabb Instagram-posztjában a fogyást drasztikus módon közelíti meg, amit követői egyáltalán nem értékelnek nagyra.


A híres fitness guru elhíresült éles megnyilvánulásairól és ezúttal is elég harsány véleményt fogalmazott meg az elhízás legyőzését illetően:

„Az elhízás ellen a legnagyobb fegyver, ha tiszta erőből gyűlölni kezded a hájat a testeden, az így élő önmagad és szeretni a belső éned, aki legyőzi!"

Az egyik követő felháborodva fejezi ki, hogy szerinte Norbi gondolkodása nem alapszik racionalitáson, amit azzal magyaráz, hogy a testzsír fontos része a szervezetnek ezért nem lenne szabad gyűlölnünk, hanem inkább meg kellene értenünk annak működését és megtanulni egészségesen táplálkozni.

Egy másik kommentelő pedig azzal érvel, hogy mozoghat az ember bármennyit, ha a szervezete adott genetika, vagy szervi probléma miatt nem tud úgy reagálni, ahogyan az illető szeretné és ezáltal fogyni sem tud.

Szerintünk a legfontosabb, hogy bárki meg tudja találni egyénileg, a számára legmegfelelőbb módszert a fogyáshoz a nélkül, hogy gyűlölnie kellene önmagát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!