Schobert Norbit keményen szétszedték legutóbbi posztjáért - ifaktor

A fitneszguru, Schobert Norbi valószínűleg már megszokta az évek során, hogy bármit is csinál, vagy mondd, mindig akadnak olyan követői is, akik bántani fogják tetteiért. Legutóbb ezért álltak bele az Instagram-oldalán Norbiba.


Az tény, hogy az utóbbi időben Norbi számtalan képet osztott meg meztelen felsőtestéről, de úgy néz ki, tovább már nem bírják követői nézni az ilyesfajta tartalmakat az oldalán. Persze ilyenkor felmerülhet a kérdés, hogy de akkor minek követi az illető, ha nem akarja nézni?

Sokszor az Instagram-algoritmusának köszönhetően akarva akaratlanul is beleszaladhat az ember az általa nem annyira követett hírességek fotóiba, így egy-egy arra tévedő is írhatja ezeket a nagyrészt negatív kommenteket.

Norbi az elmúlt években sokszor tett meggondolatlan kijelentéseket és pont a legutóbbi ilyen miatt, most rendszeresen bizonyítja követőinek, hogy 50 év felett is lehet jól kinézni, vagy legalább tenni azért, hogy ne lógjon az a bizonyos mell…

Néhány kommentelő megelégelte, hogy állandóan Norbi félmeztelen testét nézi, így ilyen és ehhez hasonló kommentekkel bombázták a fitneszguru képét:

„Már késő, a 72 éves apukám jobban néz ki, mint te.Igaz ő a whiskey-t sem(!) víz helyett issza. Kezd a szekér lefele csúszni, mikor érzed úgy végre,hogy eljött a "visszavonulás"? Lásd be,nyilván nem vagy kövér,sem elhízott, de az egészség, és fitnesz nagykövete sem. Tik-tak az idő feletted eljárt…"
„Miért érzed kényszeresen, hogy félmeztelen kell mutogatni magad!? Fura hajlam"
„Nagyon tönkre vagy menve"
„Reka izmosabb"

Persze Norbi látszólag nem foglalkozik az őt érő negatív kritikákkal, de mi azért kíváncsiak lennénk, hogyan reagál erre a fitneszguru.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!