Sebestyén Balázs 15 év után utazott újra villamoson - ifaktor
Balázs reggeli rádióműsoruk tegnapi adásában mesélte el társainak Vadon Janinak és Rákóczi Ferinek, hogy hosszú évek után újra tömegközlekedéssel utazott.


„Hát ez valami fantasztikus volt"

– kezdte élménybeszámolóját az RTL Klub sztárja.

A műsorvezetőnek kényszer szülte megoldásként jött az ötlet, hogy felszáll a 4-es 6-os villamosra, ugyanis fiával késésbe voltak, mivel a Szél Kállmán Tér bedugult, ezért úgy döntött, hogy félreteszi a kocsit, és a budapesti tömegközlekedést használva folytatják útjukat a Nyugati Pályaudvarig.

Balázs olyan dolgokat fedezett fel utazása során, ami egy rendszeresen „BKV-zó" ember számára teljesen mindennapos látvány. A kedvence a Nyugati aluljáróban zsoltárokat éneklő kínai „csávó" volt. Jani erre viccesen közbeszólt:

„Ezt nem mondod komolyan, ez már egy kafkai vízió."

Balázs azt is elmondta a műsorban, hogy az utazás nagyon nosztalgikus élmény volt neki, hiszen már vagy 15-20 éve nem utazott villamossal. Fia, Beni pedig szintén nem szokott tömegközlekedni, hiszen mindenhova kocsival viszik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Az UFC-harcos Mackenzie Dern, Cancunban twerkelt

Mackenzie teljesen megérdemelten ereszthette ki a gőzt barátnőjével, egy luxus hajó fedélzetén.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!