Sebestyén Balázs a Balatonon állt - ifaktor

Az utóbbi időben rengetegen látogattak el a befagyott Balatont és környékét megcsodálni. A látvány varázslatos, már csak képek alapján is és a lehetőségeink szűkössége miatt ez is egy remek programlehetőség a tél utolsó heteire. Sebestyén Balázs és családja is így tettek.


A népszerű média sztár legújabb Instagram-posztjában egy fotósorozattal mutatta be követőinek, hogy milyen csodálatos az évnek ezen szakában a Balaton.

Bár gyermekeiket feleségével mindig nagyon óvják és féltik a szereplésektől, az egyik fotón a háttérben láthatjuk, ahogyan kisebbik fiával Balázs a jégen játszik. A képek több mint 22 ezer kedvelést kaptak, amit betudhatunk Balázs népszerűségének is, bár a fotók tényleg fantasztikusak lettek.

„Na nehogy mááá nekem ne legyen képem a befagyott Balcsiról?!😊❄️⛄️ elképesztően szép alakzatok, formák, színek vannak de már nem sokáig mert olvad! Nézzétek meg ha tudjátok"

– olvashatjuk Balázs bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!