Sebestyén Balázs így zárta az EB szurkolást - ifaktor
Sebestyén Balázs napszemüvegben ül az autópálya szélén

Tegnap este a magyar válogatott gyönyörű küzdelem után kiesett az idei Európa-bajnokságról. Sebestyén Balázs, aki végig figyelemmel kísérte a válogatott eredményeit, ezekkel a gondolatokkal zárta a szurkolást Instagram-oldalán.


„Jó volt magyarnak lenni ebben a két hétben! Drukkolni, örülni, kiabálni, nevetni, szurkolni! Nagyon kellett már ennek a maroknyi országnak, hogy politika, vírus, ellenségeskedés, szembenállás, gyűlölködés és megosztottság helyett, együtt, egymást ölelve, buzdítva, drukkolva egy közös célért együtt legyen Magyar! 😊🙏🏻 Köszönjük fiúk, hatalmas szívvel és lélekkel játszottatok!! 😊 (Szalainak jövök egy körrel!!)"

- olvashatjuk Balázs bejegyzésében.

Természetesen a kommentelők között ismét megoszlottak a vélemények és voltak, akik együtt tudtak örülni Balázzsal a magyar csapat sikereinek, azonban voltak, akik ismét csak a feszültséget és a konfliktust generálták.

„Aha, semmi gyűlölködés, csak egy meleg-pedofil törvény. Minek is örülsz?"

- kérdezte egy kommentelő Balázstól, amit sokan nem értettek, hiszen kicsit sem vágott a bejegyzés témájához, így volt pár rajongó, aki azonnal meg is védte a műsorvezetőt.

Nem értem ezt a hozzászólást 🙃 Én sem vagyok boldog a törvénytől, de semmi köze most a törvénynek a football eredményekhez és e. Minden kis sikernek örülni kell. Nem vitatkozni akarok csak egy megjegyzés volt részemről 😊
Miért kell mindenbe ezt belevinni? Igenis örülni kell és nem politikát vinni mindenbe. Fantasztikus meccs volt es igenis egy ország drukkolt, örült egyszerre

- érkeztek sorban a válaszok Balázs helyett a kommentelőktől.

Mindenesetre mi büszkék vagyunk hazánk válogatott csapatára és gratulálunk az elért eredményekhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!