Sebestyén Balázs népszerűsíti a Wellhello új dalát - ifaktor
A Wellhello a Rádió1 stúdiójában vendégként

A tegnapi napon debütált hazánk egyik legnépszerűbb zenekarának, a Wellhello legújabb albumának második dala, melynek szövegében ByeAlex is közreműködött. A dal premierjét a Rádió1 népszerű reggeli műsorvezetője, Sebestyén Balázs is promótálta.


Az elmúlt években a Wellhello zenekara hatalmas sikereket tudhatott magáénak és szerencsére továbbra is jobbnál jobb dalokat szülnek. Már csak azt sajnáljuk, hogy már egy éve egyetlen egy koncertjükre se tudtunk elmenni.

De ezzel úgy látjuk nem vagyunk egyedül, hiszen Balázs posztjában leírta követőinek, hogy már nagyon várja, hogy újra a backstageben bulizhasson a fiúk zenéire.

A zenekar legújabb dalának stílusa picit eltér a tőlük eddig megszokottól, de ennek ellenére is hatalmas sikere van, hiszen pár óra alatt elérték a YouTubeon a több tízezres megtekintést, amihez csak gratulálni tudunk.

„Új Wellhello dal jött ki, hallgassátok meg, szerintem marha jó lett! 😊👍 Más, mint amit eddig megszoktunk de nagyon jó hangulata van! Remélem srácok, nemsokára együtt toljuk a backstageben valamelyik fesztiválon"

– írta lelkesen Balázs Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!