Sebestyén Balázsékat is hívták Friderikusz műsorába, de nemet mondtak - ifaktor
Sebestyén Balázsékat is hívták Friderikusz műsorába, de nemet mondtak
Sebestyén Balázs a rádióműsorukban egy hallgatói kérdésre reagálva elmondta, hogy hívták őket az Életünk története című RTL-es műsorba, de úgy döntöttek nem vállalják.

Balázs arra is kitért, hogy felesége Viki döntött úgy, hogy nem szeretne szerepelni a műsorban, pedig őt azért érdekelte volna, hogy hogyan néz ki öregen. Erre Vadon Jani viccesen közbevágott, hogy akkor menjen ki a mosdóba, és nézzen bele a tükörbe.

A rádiós egyébként bevállalta volna, de összességében okos döntésnek tartja, hogy felesége nemet mondott.

„Az utazás maga érdekelt volna, szerintem egy tök érdekes terápia az, hogy ezt megélitek ketten, hogy ki hogy néz ki öregen. De nekem ez túl sok. Látva azt ami ott történik, tökre értem, hogy valakik miért mennek el, de magánéletileg valószínűleg ennél mi zárkózottabbak vagyunk."

– mondta el rádióműsorukban Sebestyén Balázs.

Aki Istenes Bencéék szerepléséről pedig azt gondolja, hogy nagyon bátor dolog volt, ahogy a kapcsolatukról nyíltan beszéltek, és nem csak a szépet és a jót mutatták.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!