Miskovits Marci Sebestyén Balázsékkal vezet műsort - ifaktor
miskovits marci fekete pólóban és sapkában a tóparton
A népszerű zenész, műsorvezető és influenszer az Instagram-oldalán jelentette be, hogy május 17-től csatlakozik Vadon Jánoshoz, Rákóczi Ferihez és Sebestyén Balázshoz a következő roadshowjukon.


„Óriási megtiszteltetés ért! Jövő héten minden hétköznap, vagyis Május 17-21-ig Balázsék helyszíni tudósítója leszek minden reggel élőben a Rádió 1-en a >>Városok Viadala<< roadshow keretein belül. Az állomások ahol játszhattok velem az értékes nyereményekért: Eger (hétfő), Debrecen (kedd), Békéscsaba (szerda), Pécs (csütörtök), Győr (péntek)"

– írta Miskovits az Instagram-oldalán.

A méltán híres műsorvezető-trió ezúttal tehát négytagúvá bővül, de csak május 21-ig, amíg a kitelepülések tartanak. Persze ettől függetlenül a Rádió 1 hallgatottságának tekintetében ez hatalmas dolog Marcinak, akit öt napon keresztül minden reggel élőben hallhatnak a követői – ráadásul a szakma legnagyobbjaitól tanulhat és velük dolgozhat együtt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!