Selena Gomez visszavonulna a zenéléstől: De a rajongói miatt még nem teszi - ifaktor
Selena Gomez nagyot csalódott az egész zeneiparban, és szíve szerint azonnal otthagyná az egészet, és mostantól csak a színészi karrierjére koncentrálna.


Viszont úgy döntött, hogy egy utolsó esélyt még ad a zenélésnek, mivel azt látja, hogy rengeteg embernek tetszik, amit csinál.

„Úgy gondolom sok ember élvezi a zenémet, amiért nagyon hálás vagyok. Ez az, ami még itt tart. A következő albumom viszont nagyon eltérő lesz az eddigiektől. Még egyszer utoljára adni akarok egy esélyt, mielőtt visszavonulok a zenétől."

Arról, hogy miből is lett pontosan elege, így nyilatkozott a világsztár:

„Nehéz úgy zenélni, hogy az emberek nem vesznek téged elég komolyan. Voltak olyan pillanatok, amikor elgondolkoztam azon, hogy mégis mi ennek a lényege? Miért csinálom ezt? A Lose You to Love Me szerintem a valaha volt legjobb dalom lett, de sok embernek még ez is kevés volt."

Selena ha tényleg úgy dönt, hogy visszavonul az énekléstől, akkor egyértelműen a filmezés felé venné az irányt, ami szintén nem ismeretlen terep számára. Azt is elmondta, hogy a kamera előtt és mögött is szívesen dolgozna.

(People)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!