Senki se érti, hogyan csinálja ezt a trükköt a TikTokker - ifaktor

A népszerű TikTokker, Horváth Ági már közel 200 ezer követőt tudhat magáénak a nagy sikernek örvendő videómegosztó portálon. Nemrég készített egy videót, amiben egy trükköt mutatott be és sokan nem értik, hogyan csinálhatta.


Ági általában humoros szituációkról készít videót, így sikerének egyik titka talán az lehet, hogy remek humorérzékkel van megáldva. Azonban ezzel a videójával egy másik oldaláról láthatjuk a TikTokkert.

A napokban TikTok-oldalára feltöltött videójában a szemével gyújt meg egy gyertyát a lány, amiről először sokan azt hitték, hogy visszafele játszhatja le a videót. Később azonban a TikTokker elárulta, hogy szó sincs ilyesmiről, ezért hát felvette a trükköt még egyszer, hogy bebizonyítsa, nem szerkesztette azt meg.

@horvathagiii

#witchtok

Az első videója alatt használt zenei aláfestést, emiatt hihették sokan azt, hogy szerkesztési turpisság áll a trükk hátterében. Később felvette újra, zene nélkül.

@horvathagiii

Válasz @ataner18 részére

A kommentelők azóta is tippelgetik, hogy vajon hogyan gyújthatta meg Ági a gyertyát, mindenféle eszköz használata nélkül. Volt, aki azt gondolta, hogy a TikTokker öngyulladó gyertyát használt, azonban később erre is rácáfolt.

Véleményünk szerint a legelfogadhatóbb válasz a trükkre az, hogy Ági bekente a gyertya kanócát valamilyen anyaggal, amitől az magától lángra kapott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Toma Kata újabb vadító szettben domborított

Toma Kata ismét megmutatta fantasztikus idomait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!