Serena Williams sérülés miatt visszalépett Wimbledontól - ifaktor
Serena Williams fehér teniszruhában vonul a pályáról

Videón, ahogy könnyek közepette fejezi be a játékot Willams.


Serena Williamsnek elszállt az esélye, hogy újabb Wimbledon-trófeája legyen, miután megsérült a jobb lába, így kénytelen volt feladni a tornát.

Williams az első körben Aliaksandra Sasnovic ellen lépett pályára, de a mérkőzés egyik pillanatában megcsúszott és irtózatos fájdalom keletkezett a jobb lábában.

A tenisz-csillagot egyből szinte minden orvos és edző megnézte, hogy mennyire komoly a baj, esetleg tudja-e folytatni. Williams felállt és folytatta, azonban annyira eluralkodott rajta a fájdalom, hogy 30-15-nél 6 játszmát követően, kénytelen volt feladni. Ezt pedig minden érzésekkel megáldott ember megsóhajtja.

Ezután Williams már nem próbálkozott meg újra a folytatással, és könnyek között lejött a pályáról.

A teniszezőnek életben ez volt a második alkalom, hogy sérülés miatt kellett visszalépnie. Reméljük, ez volt egyben az utolsó is.

Később a közösségi médiában Williams leírta, hogy megszakadt a szíve, amiért ki kellett lépnie, de nem tehetett mást. Azok felé, akik ott voltak vele és lélekben vagy fizikálisan szorítottak neki, nagyon köszöni és nagyon hálás nekik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!