Sértegetik Timellát táncolós TikTok-videóiért - ifaktor

A népszerű influenszer, Timella a Dancing with the Stars szereplése óta igen sok táncolós videót oszt meg akkori táncpartnerével, Hegyes Bertalannal.


TikTok-oldalán vannak, akik kifejezetten imádják Timi és Berci táncos videóit, azonban vannak olyanok is, akik kemény kommentekkel bántják Timellát és a tánctudását kritizálják.

Legutóbb Timi egy mostanában a TikTokon felkapott zenére táncolt Bercivel a Bazilika előtt, ami minket teljesen elvarázsolt. A páros között van valami megmagyarázhatatlanul erős összhang, már a Tv2 táncolós műsora óta, ami maximálisan visszajön videóikból is.

@timella

Reunion végreeeee! 💃🏽🕺🏽 #DancingWithTheStars #Berella @bertalanhegyes

Az összhang ellenére mégis vannak akik erős kritikájukat fogalmazták meg Timi videója alatt:

,,Még mindig nem értem, hogy hogy tudtad te megnyerni a Dancing with the Stars-ot"
,,tánc tudás?"
,,Nem jó, de nem is tragikus"
,,Az a kéz csavarás nagyon nem jött össze"

- érkeztek sorban a kritizáló kommentek.

Mi őszintén nem értjük, hogy sokaknak mi a problémája ezzel a videóval. Szerintünk nagyon aranyos párost alkotnak Timiék és egyszerűen jó rájuk nézni, miközben táncolnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A sztárok Hosszú Katinka védelmére keltek

Miután Hosszú Katinkának eddig nem a megszokott sikerekkel zajlott az olimpia a kommentelők teljesen rászálltak. Főleg miután visszalépett egy számtól, amellyel így megfosztotta az indulástól Kapás Boglárkát – 2016 után másodjára.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!