Sikeres műtéten esett át Szomjas Jennifer - ifaktor
A Lady Szomjas néven elhíresült TikTok-os közösségi oldalán számolt be a jó hírről, hogy szemműtétje tökéletesen sikerült.


Jenni eldöntötte, hogy mostantól szeretné szemüveg, és kontaklencse nélkül élni az életét, ezért vállalta a lézeres szemműtétet. A beavatkozást a Sasszemklinikán végezték, amivel maximálisan meg volt elégedve. Az influenszer a mai napon egy YouTube-videóban részletesen elmesél mindent a műtéttel kapcsolatban.

„Jelentem, hogy minden a legnagyobb rendben🥰!Remélem tetszik a szettem!🤪Mivel nem rég töltöttem be 22. életévemet úgy gondoltam, hogy végre szemüveg és kontaktlencse használata nélkül szeretném látni a világot és itt az ideje a lézeres szemműtètnek🤩"

– kezdte hosszú Instagram-bejegyzését Jenni.

@ladyszomjas

Életem legszebb napja❤️🙏🏼! -5 és -6 os szememet hozták helyre! ##sasszemklinika ##lezeresszemmutet ##ladyszomjas Részletesebben youtube-on ma 16:00!🎥

♬ Remember That Night? - Sara Kays

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Polgár Kriszta túl van várandóssága nehezén

A külföldön élő influenszer, Polgár Kriszta közösségi oldalán mesélte el követőinek, hogy túl van terhessége nehezén, azaz betöltötte várandóssága 24. hetét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!