Simon Cowell egy milliméterre volt a lebénulástól - ifaktor
Simon Cowell fekete fehér képen balra néz

„Irtó nagy mázlim volt" nyilatkozta Cowell.


Simon Cowell tavalyi bicikli balesetéről nyilatkozott a „The Kelly Clarkson Show"-ban. Azt mondta, hatalmas szerencse volt, hogy nem lett egy örök életre szóló nyomor az életéből.

„Kb. egy milliméterre voltam attól, hogy eltörjem a gerincemet, ami egy elképesztő tragédia lett volna."

mondta Cowell, a Kelly Clarkson-nal folytatott interjúja során.

Cowell otthon szenvedte el a balesetet fia, Eric szeme láttára. Azt mondta, hogy a csattanást követően, minden erejére szüksége volt, hogy visszamenjen a hálószobába.

„Ezekkel a brutálisan erős bicajokkal szemeztem már egy ideje. Kifejezetten ez a bicaj ami nekem volt, rohadt erős volt és kb. 2.5 méterre felemelkedtem vele, majd a hátamra érkeztem. Persze Eric szeme láttára."
„Ez az egész a házunk előtt történt és csak arra tudtam gondolni, hogy nem feküdhetek itt, de nem is mozdulhatnék. Valahogy bekászálódtam a hálószobába, miközben tisztában voltam vele, hogy eltört valami a hátamban."

A műtét előtt COVID-19 tesztet kellett csináljanak Cowell-en, ami negatív lett, így következhetett egy 7-8 órás műtét.

„Egy 7-8 órás műtéten estem át, de a sebészorvos a legcsodálatosabb és legkedvesebb ember volt, akit csak el tudsz képzelni."

Bár Cowell azóta újra talpon van és biciklizik is, a történtek 1 titánium rúd, több csavar és egy irtó nagy sebhelynyire beleégtek a testébe örökre.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!