Simone Biles gyakorlatából történelmi mutatvány lett - ifaktor
Egyértelműen az a célja, hogy Tokyo-ban, saját maga eredményeit felülmúlja.

A 24 éves tornászlányról egy új videó került fel az internetre, amin az egyik felkészülési edzésen, egy Yurchenko dupla bicska-szaltót mutatott be. Ez egy olyan mutatvány, amit eddig a történelem során, senkinek nem sikerült tökéletesen végrehajtania. Biles 18 hónap után újra visszatér a versenyzéshez.

Biles azt mondta, hogy a mutatvány felvezetésképp egy gyors motivációs beszédet tartott magának.

„Gyerünk, menni fog! Rengetegszer megcsináltam már. Hónapok óta erre készülök."

Biles 2020 Februárjában már feltett egy videót Twitterre, amin próbálkozott a Yurchenko dupla bicska-szaltóval. Most egy év elteltével ezt a próbálkozást, tökéletes kivitelezés váltotta fel.

Kíváncsiak vagyunk, hogy Biles mit fog nyújtani a következő Olimpián, Tokyo-ban. Az biztos, hogy elképesztő mutatványoknak leszünk szemtanúi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!