Simone Biles pasija sem hitt a szemének a lány versenye után - ifaktor

Most volt az első alkalom, hogy élőben láthatta versenyezni Simone Biles-t barátja, Jonathan Owens. Biles egyből meg is nyerte az Amerikai Torna Bajnokságot.


Szinte elolvadt barátnője teljesítménye láttán Owens, aki ezt azonnal tudatni is akarta az egész világgal.

Az NFL-sztár Owens azt írta Instagramra, hogy

„Elképesztő" volt nézni Biles-t, miközben a tornászlány rekordot érő 7. alkalommal szerezte meg az aranyat az Amerikai Torna Bajnokságon.

„Milyen csodálatos élmény. Az első alkalom, hogy élőben láthattalak versenyezni és nem okoztál csalódást. Nagyon jó, hogy láthatlak egy olyan dolgot csinálni, amit szeretsz és amiben a legjobb vagy. Nagyon büszke vagyok rád, kis bajnokom. A megpróbáltatások folyamatosan jönnek majd, de tudod, hogy itt vagyok neked!! Szeretlek bébi!"

írta Owens a közös képük alá, amin Biles épp egy rózsát tart a kezében, amit kedvesétől kapott.

„Nagyon szeretlek. Annyira boldog vagyok, hogy úgy is el tudtál jönni, hogy éppen a csapat felkészülésed zajlik. Te vagy „AZ" igazi!"

válaszolt a képre Biles a komment szekcióban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nekiestek a kommentelők Horváth Évának

Az egyik friss fotóján Horváth Évának jó néhány kommentelő nekiesett, főleg a fotóst és a retusőrt hibáztatják az előnytelen képért.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!