Simone Biles testvérét felmentették az újévi gyilkosság vádja alól - ifaktor
Simone Biles és Biles-Thomas

2018-ban Ohioban, lövöldözés tört ki, ahol meghalt Biles unokatestvére is.


A 26 éves Tevin Biles-Thomast, súlyos emberöléssel vádolták azt követően, hogy egy lövöldözés során egy 19, 21 és 23 éves ember életét vesztette. A legidősebb férfi Biles unokatestvére volt.

Biles-Thomast a clevelandi bíróság, a férfi ügyvédjei által benyújtott szabadlábra helyezési kérelmet elfogadta, ezáltal minden vádpont alól felmentették.

A bíró az ítélet kihirdetésekor a szemtanúk nem egybehangzó, kételyes személyleírásaira hivatkozott.

A férfi ügyvédje hozzátette, hogy Biles-Thomas sosem lövöldözött senkire.

Az ítélet kihirdetését követően az egyik áldozat édesanyja, szinte nekiment Biles-Thomasnak, miközben azt kiabálta, hogy

„Ez egy kib*ott vicc… Meg foglak ölni.."

A nőt végül a biztonságiak fogták vissza, vádemelés pedig nem történt az ügyben.

Biles-Thomas ügyvédje, Joseph Patituce elmondta, hogy

„Megértjük, amiért mérges, hiszen azt hiszi, hogy Mr. Biles tette azt, amit nem ő követett el és csak úgy viselkedett, ahogy egy anya tenné. Nem hibáztatjuk őt ezért."
„Elveszített egy fiút, megértjük és tiszteletben tartjuk a szenvedését és gyászát, mint ahogy a többi áldozat hozzátartozóiét is."

nyilatkozta Patituce.

„Mr. Biles saját unokatestvére is meghalt és neki is ott kellett ülnie, szembenézni a saját unokatestévérnek meggyilkolásának vádjával, ami nem igaz."

Biles-Thomas az U.S Armyban szolgált, most azonban ismeretlen a státusza.

Simone Bilest gyerekkorában szakították el testévérétől, majd a 2019-es gyilkossági vádakat követően azt nyilatkozta, hogy

„Fáj a szívem mindenkiért, aki belekeveredett ebbe az ügybe, leginkább az áldozatokért és családjaikért."
„Nem tudok semmi olyat mondani, amitől ezek a sebek begyógyulnának, de szeretném együttérzésemet és részvétemet nyilvánítani mindenkinek, aki ebbe a tragikus balesetbe belekerült."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!