Singh Vikiék éttermet nyitnak - ifaktor

Sokak talán nem érthetik és szkeptikusan fogadják Vikiék ötletének megvalósítását éppen most- a járványhelyzet közepén. Azonban nem légből kapott az ötlet, Vikiék Szentendre központjában fogják megnyitni éttermüket. Ami a koncepcióját illeti levesező és salátabárként fog üzemelni, továbbá minden mentes desszertek is szeretnének a kínálatba- derült ki az RTL Reggeli mai adásában.


Olyannyira elől járnak a munkálatokkal és teendőktől, hogy a hétvégén már nyitni szeretnének- természetesen egyelőre elvitelre. Viki elárult néhány kulisszatitkot, többek között azt, hogy a levesek a saját receptjei szerint készülnek.

A járvány első hulláma alatt rengeteg időt töltött alkotással, ami a főzés egy részét is érintette. Kedvesével nagyon szeretik a különlegesebb krémleveseket, így sokat kísérleteztek ezek tökéletesítésével. Elmondta, megesett az is, hogy egy fajta krémlevesest 5 különböző módon készített el, majd ezekből hozott létre egyet- az általa kifejlesztett krémlevesek is rajta lesznek az étlapon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!