Singh Vikiék éttermet nyitnak - ifaktor
Singh Viki szelfie

Sokak talán nem érthetik és szkeptikusan fogadják Vikiék ötletének megvalósítását éppen most- a járványhelyzet közepén. Azonban nem légből kapott az ötlet, Vikiék Szentendre központjában fogják megnyitni éttermüket. Ami a koncepcióját illeti levesező és salátabárként fog üzemelni, továbbá minden mentes desszertek is szeretnének a kínálatba- derült ki az RTL Reggeli mai adásában.


Olyannyira elől járnak a munkálatokkal és teendőktől, hogy a hétvégén már nyitni szeretnének- természetesen egyelőre elvitelre. Viki elárult néhány kulisszatitkot, többek között azt, hogy a levesek a saját receptjei szerint készülnek.

A járvány első hulláma alatt rengeteg időt töltött alkotással, ami a főzés egy részét is érintette. Kedvesével nagyon szeretik a különlegesebb krémleveseket, így sokat kísérleteztek ezek tökéletesítésével. Elmondta, megesett az is, hogy egy fajta krémlevesest 5 különböző módon készített el, majd ezekből hozott létre egyet- az általa kifejlesztett krémlevesek is rajta lesznek az étlapon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!