Sipos Máté: "Igyekszem megmaradni annak a srácnak, mint aki a legelső videónál voltam" - ifaktor
Sipos Máté kék ingben

Sipos Mátéval beszélgettünk a TikTok-oldaláról egy interjú keretén belül. Az egyetemista fiúnak nagyon fontos, hogy önazonos tartalmakkal lássa el csatornáját. A szórakoztatás és az edukáció a két alappillére videóinak. Tarts velünk és ismerd meg jobban Máté személyiségét!


A TikTok-profilod viszonylag még frissnek mondható és rövid idő alatt hatalmas követői táborra tettél szert. Mit gondolsz mi lehet ennek az oka?

A TikTokkal én már régóta szemeztem, de valamiért csak most, az elmúlt néhány hónapban kezdtem el feltölteni videókat. Láttam, hogy tetszik az embereknek, aminek nagyon örültem, mert én a való életben is ugyanaz a srác vagyok, mint TikTokon. Sosem gondoltam volna, hogy ennyien kíváncsiak lesznek rám. A követői táborom növekedése miatt nem fogok semmin sem változtatni, igyekszem megmaradni annak az embernek, mint, aki a legelső videónál voltam.

A többi internetes platformodra mennyire van befolyással a TikTok-oldalad?

Az időm nagy részét amellett, hogy tanulok, besegítek a családi vállalkozásban- a TikTok tartalmaim gyártása képzi. Mindenképpen szeretnék majd más felületre is átevezni, de egyelőre elég a TikTok, Facebook és az Instagram.

TikTokon van a legtöbb követőm, Instán jóval kevesebb, de az is fokozatosan növekszik. Nyilván lassabban, de növekszik. Alapvetően engem nem érdekelnek a követői számok, csak magamat adom, szeretném szórakoztatni a nézőimet a személyiségemmel.

@mate.sipos

#probaljukki #igazvagyhamis #igazvagynem #factorcap #trueorfalse

@mate.sipos

Neked melyik volt ez a tantárgy? 🙃 #vicces #egyetem #gimnázium #dolgozat #ZHhét

Előfordult már, hogy egy cég felkeresett együttműködés reményében?

Igen, volt már rá példa, de ez még nagyon új nekem. Ha a jövőben lenne fizetett tartalmú együttműködésem csak olyat vállalnék el, ami illik hozzám és önazonos.

A jövőre nézve van konkrét terved a social médiával?

Én úgy vagyok ezzel, hogy gyártom a tartalmakat, magamat adom és nagyon örülök, ha ez tetszik az embereknek. Szeretnék hiteles maradni és tovább szórakoztatni a követőimet, olyan tartalmakkal, amelyek akár hasznosak is lehetnek számukra. Nagyon sok fake videó kering a neten több milliós lájkokkal, amiről azt hiszik az emberek, hogy valós. Én erre próbálom felhívni a figyelmüket, úgy, hogy egy videó formájában kipróbálom az adott trükköt, praktikát, hogy működik e ténylegesen a valóságban. A tipikus 'próbáljuk ki' videók mellett, persze a humor is lényeges része a csatornámnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!