Sirokai Diána kifakadt a TikTokon: „Ami sok, az sok” - ifaktor
Siroki Diána hosszú fekete ruhában, napszemüveggel a fején megy

Az Amerikában élő, irtó népszerű molett modell, Sirokai Diána TikTok-oldalán számolt be egy igen súlyos problémáról, ami őt és családját, legfőképpen édesanyját érinti.


Diánál betelt a pohár, ugyanis mint megtudtuk TikTok-videójából, édesanyját már több mint egy éve bántják és zaklatják az internet különböző felületein és csoportjaiban. Az őket érő támadásoknak van egy konkrét „vezetője" is, akit Dia megnevezett videójában.

Akik régebb óta követik Dia tartalmait a közösségi médiában, tudhatják, hogy édesanyja körmösként tevékenykedik és egy saját körmös iskolát is a magáénak tudhat hazánkban. Mint kiderült, már nem csak Dia édesanyját, hanem a munkásságát és az iskoláját is kemény lejárató hadművelettel célozták meg.

Diának most lett elege, ezért beszámolt TikTok-oldalán az őket érő atrocitásokról, illetve megmutatta a lejárató szervezet fő arcát is, képpel és névvel videójában.

A modell elmondása szerint, az egyre durvábban elharapódzó internetes zaklatás miatt szívesen feljelentenék a hölgyet, de hazánkban erre még nem alkottak megfelelő törvényeket, ezért választotta ezt a megoldást Dia az interneten keresztül.

@sirokaidiana

@mariasirokai anyukamert barmit ❤️ Cukalasz Marcsika meg gondolkozzon el magan :) #nekedbe

@sirokaidiana

Reply to @emike74 @mariasirokai ❤️

Egy kommentelőtől azt is megtudtuk, hogy a Dia édesanyját rendszeresen zaklató nő, már az összes Facebook-csoportból ki van tiltva viselkedése miatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!