Skót Lord lett a népszerű YouTuber, Szirmai Gergely! - ifaktor
Gerit mostantól megilleti a Lord megszólítás az útlevelében a Mr. és Mrs. helyett. A YouTuber egy Skóciai földterület tulajdonosaként használhatja az újdonsült címét, amihez igencsak furfangos úton jutott hozzá.


Itt jön a csavar a történetben, ugyanis ez a terület egy mindösszesen 23 x 23 cm-es kis parcella. A földet Geri a haverjaitól kapta ajándékba, így végső soron nem ő lett a legnagyobb brit földtulajdonos. Habár a legkisebbek között lehetséges, hogy versenyben van...

„Aggodalomra semmi ok! Vezéretek hatalma megtörhetetlen!"

indítja buzdító beszédét az újdonsült Lord Szirmai.

„Míg az amerikai választások elviselhetetlenül megválasztatlanok, egy biztos: Lord Szirmai itt van nektek, értetek, hogy átvezessen a nehéz idők zavaros vizein"

– folytatja a megindító kiáltványt a földbirtokos.

„Minden Szerkesztőségi Tag és Légiós ingyen és kegymentve szállhat meg birodalmamban, csak ne egyszerre gyertek, mert 23 x 23 cm az egész"

– zárja a „pórnéphez" szóló intelmeit őlordsága.

Nem tudjuk milyen nehéz lehetett ezt összehozni, de az biztos, hogy igazán kreatív ajándék.

Friss

Az M4 Sport után Csisztu Zsuzsával sem készített interjút Cristiano Ronaldo

Tegnap a Puskás Arénából élőben jelentkező Tihany Viktor mondta el, hogy az M4 sport szeretett volna Cristiano Ronaldoval egy interjút készíteni, de kiderült, hogy az aranylabdás klasszis és a szövetségi kapitány, Fernando Santos is csak az UEFA-nak ad exkluzív interjút.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!