Smaltig Dalmának hiányzik, hogy nő lehessen - ifaktor

A népszerű influenszer, Smatilg Dalma két gyermek édesanyjaként és a járványhelyzet okozta korlátozott programlehetőségeknek köszönhetően, akárcsak sokan mások is, egyre kevésbé érzi magát igazán nőnek.


Talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, sokunk hétköznapi munkába járós ruhájától átvették a szerepet a melegítő nadrágok és pulcsik. Ebből már sokaknak, köztük Smaltig Dalmának is elege lett, ezért úgy döntött, mostantól otthonra is elegáns ruhát vesz fel.

Posztjában meg is mutatta egyik elegáns ruháját, amit jelenleg csak otthon tud viselni. Bejegyzésében pedig kifejtette, hogy rettentően hiányzik már neki, hogy nőnek érezhesse magát, amiben nagyban közrejátszik az elegáns öltözék is.

„n ő
Hiányzik, hogy újra nő lehessek.
Azért, mert anya vagyok nő is vagyok. Hiányzik.
Azt is megfogadtam, hogy több melegítőt nem veszek :D
Ha kell, akkor hetente ilyen puccba vágom magam itthon, hogy emlékezzek rá, milyen nőnek lenni...újra"

– olvasható Dalma bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!