Soha nem hallott részletek: Harry herceg könyvet ír életéről - ifaktor
Soha nem hallott részletek: Harry herceg önéletrajzi könyvet ír királyi életről

A sussexi herceg könyve 2022 őszén jelenik majd meg. Harry olyan nyíltan beszél királyi életéről, mint még soha azelőtt. A herceg a könyveladásokból származó bevételeket jótékonysági célokra fordítja majd.


Harry herceg emlékiratában részletesen leírja, hogyan formálódott az évek során, milyen tapasztalatokkal gazdagodott, milyen kalandokban volt része, miféle veszteségek érték és milyen leckéket kapott az élettől. A kiadványt hangoskönyv kíséretében dobják piacra.

A memoár állítólag mindenre kiterjed majd, ami befolyásolta Harry életét, beleértve a nyilvánosság előtti szereplését, a szolgálat iránti elkötelezettségét, az afganisztáni hadseregben töltött idejét, valamint az újdonsült örömét férjként Meghan hercegnő oldalán és két gyermekük, Archie és Lilibet Mountbatten-Windsor édesapjaként.

,,Ezt nem született hercegként írom, hanem mint az a férfi, akivé váltam"

- írta Harry nyilatkozatában.

,,Az évek során rengeteg kalapot viseltem, a szó szoros értelmében és átvitt értelemben egyaránt, és remélem, hogy a történetem - a csúcsok és a mélypontok, a hibák, a tanulságok - bemutatásával segíthetek megmutatni, hogy nem számít, honnan jöttünk, több bennünk a közös, mint gondolnánk. Elképesztően hálás vagyok azért a lehetőségért, hogy megoszthattam az eddigi életem során tanultakat, és izgatottan várom, hogy az emberek első kézből olvassák el az életem pontos és teljesen hiteles beszámolóját."

A memoár híre hónapokkal azután érkezett, hogy Harry és Meghan leültek egy kitárulkozó interjúra Oprah Winfreyvel az év elején, melynek során részletesen bemutatták a királyi intézmény rájuk gyakorolt nyomását, ami végül a visszavonulásuk mérföldkövének számító döntéséhez vezetett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!