Soha nem látott jelenetek a Borat új sorozatában - ifaktor
Sasha Baron Cohen mosolyog egy híd előtt

A „Borat utólagos mozifilm" 2020-as megjelenését követően, az Amazon Prime Video-n látható lesz egy mini-sorozat, ami a film kiegészítő, eddig soha nem látott jeleneteit tartalmazza majd.


Az amerikai megjelenést, Május 25-re tűzték ki és 3 részből fog állni a sorozat.

Az első a „VHS kazetta", ami olyan felvételeket fog tartalmazni, amiket nem engedélyezett a Kazahsztáni Cenzúráért felelős részleg. Egy reality-show-t láthatunk majd Borattal és két összeesküvés-elméleti szakemberrel, a COVID-19 alatti karanténból és néhány rövid videó arról, ahogy a szobatársai beszélgetnek olyan elméletekről, mint hogy a vakcinában mikrochip van, vagy az egész vírusjárványról. Amennyiben hihetünk a híreknek, Hillary Clinton is megszólal majd, miszerint „gyerekeket kínoz és iszik a vérükből."

Sasha Baron Cohen utó-sztorija Április közepén jelent volna meg, ami a COVID miatt elcsúszott egy hónappal. Szerezzétek be az Amazon Prime Video-t, mert erről nem szabad lemaradni. Aki imádja a színészt, annak tuti tetszeni fog ez az agymenés is.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!