Sokak legnagyobb félelme meg se kottyant ByeAlexnek - ifaktor
ByeAlex a közösségi oldalán osztotta meg, hogy fogorvosnál járt. A fogorvos sokunk nagy „ellensége", hiszen rengetegen félnek a kezeléstől. Hogy pontosan miért? Nos, ez egy nagyon nehéz kérdés, de Alex biztosan nem a fogorvostól félők táborát erősíti.


„Egy kis rutincsekk! Sose volt még lyukas fogam se!"

– büszkélkedett Alex az Instagram-oldalán tökéletes fogsorával.

Az X-Faktor mentora megemlítette, hogy még sosem volt lyukas foga és ezúttal is csak egy rutinvizsgálat miatt foglalt időpontot.

Az emberek egy része – nagyjából 10-ből 1 ember – fél a fogorvostól, és noha bizonyos fokú félelem vagy izgatottság teljesen természetes fogászati kezelések előtt, de ha ezek az érzések beteges fóbiává növik ki magukat, akkor azzal már foglalkozni kell.

Átlagosan tehát minden tízedik embert pánikszerű félelem fog el a fogorvosi vizsgálat és kezelések gondolatától is. ByeAlexet persze nem úgy ismerjük, mint aki ilyen apró-cseprő dolgoktól tartana – sőt akkor lepődnénk meg, ha így lenne.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!