Sokan kiakadtak, amiért elmaradt a tegnap esti Majka koncert - ifaktor
Majka fekete trikóban ül és egy sapkában barna háttér előtt
Siófokon a Plázson lett volna a tegnap esti Majka koncert, azonban az időjárásnak köszönhetően le kellett fújni azt. Majka Instagram-oldalán is megosztott egy videót, amiben jól látható, hogy tombolt a vihar, így nagy felelőtlenség lett volna megtartani a koncertet. Sok koncertező azonban kiakadt ezen a döntésen.


Majka Instagram-oldalán a videója alatti kommentek között rengeteg hozzászólás érkezett, amiben felháborodottan írták a koncertezni vágyók, hogy nem értik miért maradt el a koncert, illetve, hogy még mindig várják, hátha mégis megtartják.

„Azt gondolom hogy a szervezők nagyot hibáztak.... már 18 órakor látható volt hogy jön valami.... komoly felelősség terheli őket"
„Pedig itt várunk egy menyasszonnyal nincs más opció ??"
„Mi pedig itt vartunk rátok sz*rrá ázva"
„15 éves lànyunokám 🎂szülinapjára vettem a jegyeket, 64 évesen elkísértem őt (mondjuk én is imádlak titeket), bőrig ázva sírtunk, hogy elmaradt a buli. Persze a viharról nem ti tehettek! ⚡️⛈Budapestiek, ráadásul Újpestiek vagyunk csak most Siófokon nyaralunk. Most akkor ezt, hogy pótoljam neki?"

- érkeztek sorban a csalódott hozzászólások Majka profilján, a kárpótlásról azonban még nem érkezett semmilyen hír.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!