Sokat vitatkozik a Berki házaspár, mióta Mazsi kismama lett - ifaktor
Berki Mazsi és Berki Krisztián a tengerparton állnak

A népszerű influenszer, Berki Mazsi Instagram-oldalán számolt be a minap követőinek arról, hogy várandóssága számos változással jár nem csak testi, de lelki és hormonális szinteken is, amikhez férjével még igazodniuk kell és újra össze kell csiszolódniuk. Emiatt - bevallotta Mazsi -, sokat vitatkoznak.


Mazsi legújabb közösségi médiás bejegyzésében elárulta, hogy férjével, Krisztiánnal sokat vitatkoznak mióta kismama lett, de több várandós barátnőjétől tudja, hogy ez teljesen normális jelenleg, hiszen a várandósság rengeteg változással jár, hormonális szinteken, ami nem csak a nőket, de a férfiakat is érinti.

Az influenszertől megtudtuk, hogy ilyenkor a kismamákban végbemenő hormonális változások a leendő apukákat ugyan úgy érintik és nekik is végbe megy a szervezetükön ez a folyamat, csak persze a férfi hormonokkal. Így érthető, hogy több a súrlódás is.

„Örökkön örökké és még azon is túl... így szólt a fogadalmunk❤️🙏🏼

Az elmúlt hónapokban több kismama társammal is beszélgettem 😁 Egy dolog szinte mindenhol előfordult (akikkel én beszélgettem), ami azért megnyugtató volt számomra ...🙃 , az idézőjeles válás, ami csak pár percig tart 🙈
...egy barátnőm azt mondta, hogy van, hogy egy nap négyszer válnak... mondom az jó mert mi néha hatszor 😅

Viccet félre téve, nagyon komoly változásokon megy ilyenkor keresztül a kismama és a kispapa egyaránt.
Tudtátok, hogy a várandósság alatt nem csak mi Nők, hanem a Férfiak is hormonváltozáson mennek keresztül?!

Férjeink ugyanúgy küzdenek ebben az időszakban a hangulatingadozással akárcsak mi Nők, sőt ebben az időszakban >>az újdonsült apukák esetében csökken a híres férfi nemi hormon, a tesztoszteron szintje, míg növekszik a köztudottan női nemi hormoné, az ösztrogéné.<<

Persze ennek komoly oka van, hisz előhívják az apa tigrist magukból. Majd a baba születését követő 3-6 hónapban helyre áll a rend. Néha nehéz, de igenis életünk egyik legszebb 9 hónapos útja ez"

– olvasható Mazsi bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!