Solti Ádám internetes becsapás áldozata lett - ifaktor

Az RTL Reggeli mai adásában Ádám és Berni arról mesél, hogy néhány nappal ezelőtt kis híján internetes becsapás áldozatává váltak.


Ádámot egy energiaszolgáltatótól kapott e-mailben található link átirányította a hivatalos energiaszolgáltatói oldalra, legalább is annak tűnt, hogy oda. Kitöltötte az adatait, majd érkeznie kellett volna egy megerősítő e-mailnek a sikeres tranzakcióról, ami nem érkezett meg. Ekkor lett az egész gyanús, később kiderült, hogy szerencsére Ádám bankkártya limite alacsonyabb volt, mint amennyit leszerettek volna venni a Hackerek. Ezzel és az azonnali kártyaletiltásával megúszták a lopást.

Aki a teljes beszélgetésre kíváncsi az megtalálja az RTL Most weboldalán az adást, Berniék 35 percnél jelennek meg a műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!