Solti Ádám internetes becsapás áldozata lett - ifaktor

Az RTL Reggeli mai adásában Ádám és Berni arról mesél, hogy néhány nappal ezelőtt kis híján internetes becsapás áldozatává váltak.


Ádámot egy energiaszolgáltatótól kapott e-mailben található link átirányította a hivatalos energiaszolgáltatói oldalra, legalább is annak tűnt, hogy oda. Kitöltötte az adatait, majd érkeznie kellett volna egy megerősítő e-mailnek a sikeres tranzakcióról, ami nem érkezett meg. Ekkor lett az egész gyanús, később kiderült, hogy szerencsére Ádám bankkártya limite alacsonyabb volt, mint amennyit leszerettek volna venni a Hackerek. Ezzel és az azonnali kártyaletiltásával megúszták a lopást.

Aki a teljes beszélgetésre kíváncsi az megtalálja az RTL Most weboldalán az adást, Berniék 35 percnél jelennek meg a műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Mától megtekinthető a Billie Eilish-ról szóló dokumentumfilm

Az Apple Original Films már 2019-ben bejelentette, hogy dokumentumfilmet készítenek a fiatal énekesnő életéről, azóta már több előzetes is kijött, ma pedig elérkezett a premier dátuma is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!