Solti Ádám megható videóval búcsúzott a Barátok közttől - ifaktor
Solti Ádám fehér ingben mikrofonba énekel kék háttér előtt

A 23 éven át tartó sorozat, amit hazánkban minden ember ismert, véget ért. Solti Ádám összesen kilenc éven át volt a Barátok közt szereplő gárdájában és megható videóval búcsúztatta az elmúlt éveket.


Ádám rengeteg mindent köszönhetett az RTL Klub sorozatának. Számos színházi szerepet kapott, mióta a Barátok köztben látható esténként a televízió képernyőin.

Ádám összeválogatta egy négyperces videóban, hogy számára mik voltak a legemlékezetesebb pillanatai a kilenc éven át tartó Barátok közt forgatásának.

A videóban rengeteg megható pillanatot láthatunk. Sok kulisszák mögötti képeket és még néhány baki videót is hagyott Ádám a videó végére.

„Barátok közt búcsú🌹💙❤️
Ezzel a videóval szeretnék búcsúzni a sorozattól! Összegyűjtöttem a kedvenc jeleneteimet, és a legkedvesebb 'barátaimat' is, egy kis bakiparádéval fűszerezve! Bár azt, hogy pontosan mi lett Bokros Ádám sorsa, sajnos nem tudom, nem derült ki… 😁 Szerintetek?😉
Mindenesetre szeretném megköszönni Kalamár Tamásnak a sorozat megálmodójának a bizalmat, hogy engem választott a szerepre!
Úgy érzem mindent megtettem, hogy az általa kitalált Bokros Ádám karakterét megtöltsem élettel! Ezen kívül nagyon köszönöm a sok éves fáradhatatlan munkáját és segítségét a rendezőknek, a kamerásoknak, a fénytechnikusoknak, a hangtechnikusoknak, a ruhásoknak, a sminkeseknek! Az elismerés leginkább nekik szól! Miattuk élt meg a sorozat 23 évet! Profi film gyártók munkájának gyümölcse a Barátok közt! Rengeteget tanultam tőlük! Köszönöm, hogy részese lehettem 9 évig!
Viszlát Barátok közt! Nem felejtelek el soha"

- olvasható Ádám megható bejegyzésében, amit ide kattintva láthatsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!