Solti Ádám mindent megtett, hogy szerencsés legyen - ifaktor
Solti Ádám karácsonyfa előtt olvas

Azt már sokan tudjuk, hogy mit érdemes enni szilveszter éjjel és mit nem. Rengeteg szilveszteri babona és szokás terjed már évtizedek óta, amik segítenek nekünk, hogy sokkal jobb évünk legyen az újév. A színész, Solti Ádám szinte mindet kipróbálta.


Ádám biztosra akart menni a szerencséjét illetően és inkább többet evett, hogy tutira szerencsés éve legyen a 2021-es. A lencsétől kezdve a malacon át egészen a halig elment, hogy egyértelműen boldog és kiegyensúlyozott éve legyen.

Követőinek nagyon tetszettek a tippjei és az ételek között egy új szokást is megmutatott nekik. Kívánjuk, hogy minden étel hozza meg a kellő szerencsét Ádámnak.

„Ma este biztosra megyek, és az összes újévkor szerencsét hozó ételt benyomom! Mi baj lehet?!
Szerencsehozó malac.
Magyar hagyomány szerint a hal fogyasztása balszerencsét hoz újévkor, más országokban viszont éppen az ellenkezőjét vélik! "Annyi pénzed legyen, ahány pikkeje a halnak!" Egy ideje én is tartom ezt a szokást, és halat is fogyasztunk újévkor!
Lencsefőzelék... nem a kedvencem, de kötelező...
Ti milyen szilveszteri szokást/babonát tartotok?!
Boldog Új Évet Mindenkinek!"

-írta közösségi oldalán Ádám.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!