Sophie Turner Insta-sztori: „Nem vagyok heteró” - ifaktor

2 év házasság és egy gyerek ellenére, a színésznő coming out-olt.


A létező összes rajongó jelenleg is csipegeti azokat a morzsákat, amiket Sophie Turner szórt el annak érdekében, hogy a világ rájöjjön, nem csak a férfiakhoz vonzódik. Ezt igényesen, egy Instagram-sztori keretein belül adta tudtára az őt követő embereknek, mindenféle matricás díszkísérettel.

A sztoriban található szöveg, mely így szól: „Time isn't straight, neither am i" annyit tesz, hogy az „idő nem egyenes és én sem". Aki esetleg nem tudja, a „straight" kifejezést a heteró emberekre használják, így ennek értelmében és a biszexuális matricáknak köszönhetően, megalapozott lehet a gyanú, miszerint Turner két kapura játszik.

Turner 2019-ben kötött házasságot Joe Jonas-szal, majd 2020 Júliusában megszületett első közös gyermekük, Willa. Egy rakás celeb coming out-olt az elmúlt időszakban arról, hogy homoszexuálisok, transzneműek vagy éppen „nemtelenek" lennének. Ilyen például: Jojo Siwa, Elliot Page, Demi Lovato, Colton Underwood és most úgy látszik Sophie Turner is csatlakozik hozzájuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!