Sosem gondoltad volna: megrendelheted Bereczki Zoltánt - ifaktor
Zoli a LifeTV Ébredj Velünk című műsorában vendégeskedett. Ahol Holdampf Linda és Hajdú Steve a Valentin napi akciójukról faggatta az énekest.


A dolog lényege, hogy személyesen lehet rendelni dalokat, s üzeneteket a Valentin napi akcióban résztvevő művészektől. Több előadótól lehetséges megrendelni a köszöntést úgy, mint: Kökény Attila, Oláh Gergő, Gáspár Laci, Kocsis Tibor és természetesen Bereczki Zoltán.

A Ripostnak Kökény Attila nyilatkozott a témában:

„Eredetileg Bereczki Zoltánnal találtuk ki, hogy a szerelmesek megrendelhetnek minket Valentin-napra. Később láttuk, mennyien érdeklődnek a dolog iránt, rengeteg levelet kaptunk, sőt, még csatlakoztak is hozzánk énekesek. Ami engem illet, én virtuális koncertet is vállalok, de ha egy pár élőben szeretne látni, akkor természetesen meglepem őket a saját otthonukban. Miért is ne? Több szerelmes dallal is készülök, utána pedig egy jó kis beszélgetésre, koccintásra is kapható vagyok"

– árulta el az énekes a lapnak, aki a látogatások során természetesen minden, a koronavírussal kapcsolatos egészségügyi szabályt betart.

Aki azonban szeretne sztárokat a nappalijában, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen egy-egy Valentin napi élő bejelentkezés nettó 150 000 Ft-ba kerül.

Visszatérve Bereczkire: a színész egy új dallal is érkezik, amelyet Palya Beával írt közel két éve, de most lett egy videóklipp belőle, ahol Rúzsa Magdival közösen énekel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Tücsi rettentően hálás édesapjának

Akik már régebb óta követik a népszerű influenszert, Aryee Claudia Dedeit, ismertebb nevén Tücsit, nekik már feltűnhetett, hogy édesapjával nagyon szoros és remek kapcsolatot ápolnak. Háláját édesapja felé legújabb posztjában fejezte ki.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!