Sosem gondoltad volna: megrendelheted Bereczki Zoltánt - ifaktor
bereczki zoltán
Zoli a LifeTV Ébredj Velünk című műsorában vendégeskedett. Ahol Holdampf Linda és Hajdú Steve a Valentin napi akciójukról faggatta az énekest.


A dolog lényege, hogy személyesen lehet rendelni dalokat, s üzeneteket a Valentin napi akcióban résztvevő művészektől. Több előadótól lehetséges megrendelni a köszöntést úgy, mint: Kökény Attila, Oláh Gergő, Gáspár Laci, Kocsis Tibor és természetesen Bereczki Zoltán.

A Ripostnak Kökény Attila nyilatkozott a témában:

„Eredetileg Bereczki Zoltánnal találtuk ki, hogy a szerelmesek megrendelhetnek minket Valentin-napra. Később láttuk, mennyien érdeklődnek a dolog iránt, rengeteg levelet kaptunk, sőt, még csatlakoztak is hozzánk énekesek. Ami engem illet, én virtuális koncertet is vállalok, de ha egy pár élőben szeretne látni, akkor természetesen meglepem őket a saját otthonukban. Miért is ne? Több szerelmes dallal is készülök, utána pedig egy jó kis beszélgetésre, koccintásra is kapható vagyok"

– árulta el az énekes a lapnak, aki a látogatások során természetesen minden, a koronavírussal kapcsolatos egészségügyi szabályt betart.

Aki azonban szeretne sztárokat a nappalijában, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen egy-egy Valentin napi élő bejelentkezés nettó 150 000 Ft-ba kerül.

Visszatérve Bereczkire: a színész egy új dallal is érkezik, amelyet Palya Beával írt közel két éve, de most lett egy videóklipp belőle, ahol Rúzsa Magdival közösen énekel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!