Képekkel köszöntötte fel Schobert Norbit felesége - ifaktor
Schobert Norbi a napokban ismét bekerült az országos hírekbe, amiért a 100 kg feletti férfiakat egy vágósúlyban lévő malachoz hasonlította. Most nem meggondolatlan (vagy inkább jól megfontolt?) kijelentései, hanem tegnapi születésnapja alkalmából írunk róla.


„Drága Szerelmem! Mérföldkőhöz érkeztèl ... Egy csodàlatos kerek számhoz. Fél évszázad... Telis-tele tapasztalásokkal és rengeteg feledhetetlen pillanattal! Tiszta szîvemből, szîvem legnagyobb szerelmével, legőszintébb és legtisztább szeretetével kívànom, hogy a B oldal is ilyen hosszú és tartalmas legyen. Boldog 50. születésnapot!!! Isten èltessen sokàig!"

– köszöntötte az Instagram-oldalán Norbit felesége.

A fotók ide kattintva láthatók.

A bejegyzéshez több fotót is posztolt a feleség, aki mindig Norbi pártját fogja, akármilyen botrányba is keveredjen férje – ezt láthattuk a tavalyi „döngő léptes" esetnél is, akárcsak a mostani botránynál.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!