Sosem találod ki, mit kapott Palvin Barbara - ifaktor
A magyar szupermodell valami olyasmit kapott, amire mások már hónapok óta ácsingóznak, de rengetegen a mai napig nem kaphatták kézhez. Hogy mi ez? Egy PlayStation 5 videójáték konzol!


„Itt az ideje a játéknak!"

– csak ennyit fűzött hozzá a képhez az influenszerként is tevékenykedő modell.

Ugyan a nők általában nem a videójáték „függőségükről" híresek, mégis valójában sokan szeretik az ehhez hasonló játékokat a lányok közül is.

Barbi kivételesnek érezheti magát, hiszen a pandémiának (és a nem várt érdeklődésnek hála –a szerk) a Sony nem gyártott elegendő mennyiségű konzolt, így van aki már tavaly októberben megrendelte – netán hamarabb – a gépet, de a mai napig nem jutott hozzá Magyarországon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!