Soulja Boy 58 millió forinttal lóg az Icebox ékszerüzletnek - ifaktor
Soulja Boy mutat a kamerába egy kék mellényben fehér pólóban egy autó tetején

A világhírű ékszerüzlet tisztában van vele, hogy ő volt az első munkapartnerük, de a 200 ezer dolláros hiánnyal is tisztában vannak.


Soulja Boy újra felkapottság reményében kiírta Twitterre nemrég, hogy

„Én voltam az első rapper, az IceBox-nál"

Az üzlet természetesen látta, a hirtelen felkapott tweet-et és közel sem kedves üzenettel válaszoltak, miszerint oké, hogy ő volt az első Atlantában, akivel együtt dolgoztak, viszont van egy jelenleg is tartó per a srác ellen, hiszen nem fizetett nekik ki több mint 200 ezer dollárt, kb. 58 millió forintot, amiből csak ékszert „kölcsönzött".

Az üzlet továbbá azt is hozzátette, hogy 2013-ban perelték be a rappert, amikor ugyanis elfelejtett kifizetni egy 60 ezer dolláros kb. 17 millió forintost tételt. Ez azért volt lehetséges, mert az Egyesült Államokban is van egy olyan lehetőség, hogy előre felveszed / elviszed / megiszod amit kértél és utána egyben kifizeted a végén. Az eset elképzelhető, hogy a klipforgatások miatt alakult ki, ahová a rapper előre elkérte a promóért cserébe az ékszereket, csak elfelejtette kifizetni. Ugyanakkor, általában ezt egy hitel, vagy egyéb más, terhelhető kártyával szokták biztosítani. Valószínűleg a rappernél ez a kérés nem állt fenn.

Ezt követően a bolt felbérelt egy rakat ügyvédet, hogy hajtsák be a pénzt a rapperen, azonban állításuk szerint a rapper számláján sosem volt több, mint 3-4 millió forintnyi dollár, így nem tudták az összeget egyben terhelni a rapper számlájára

Az Icebox üzenete tiszta volt

„Akárhogy, de fizesd vissza amivel lógsz!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!