Sport a vírus alatt: Hajdú Péter és sorstársai - ifaktor
A koronavírus miatti korlátozások eredményeként ismét bezártak a konditermek – akárcsak az első hullám idején. Lássuk, hogyan reagáltak az influenszerek.


Berki Krisztián kifejezte nem tetszését azzal kapcsolatban, hogy nem lehet edzőterembe járni.

„Hiányzik testem temploma. Sz*r ez a helyzet, hogy nem tudunk menni a terembe"

– szomorkodott posztja alatt az izomkolosszus.

„A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze"

– fogalmazott nagyon bölcsen Weisz Fanni.

A hallássérült modell mellesleg nagyon szeret sportolni. A mostani helyzetben is biztosan feltalálja magát.

Tihanyi Péter szintén nagy sportember hírében áll. Ő a jelenlegi helyzetben is remekül feltalálta magát, mivel a szabadtéri futást választotta, amelyet egyelőre nem korlátoz semmi.

„Annyira szép idő volt ma, hogy nem hagyhattam ki a mozgást! Lassan két éve, hogy elkezdtem rendszeresen futni! Azóta több mint 2000 km-t futottam. Odáig jutottam, hogy ha nem jutok el egy héten 3-4 alkalommal futni, hiányérzetem van! Kikapcsol, fittebbé tesz, elgondolkodtat. Egyszerűen imádom! Ti mit sportoltok?"

– írta Peti a bejegyzéséhez.

Hajdú Péter már visszatért a focipályára, ahová korábban rendszeresen járt, azonban most újra le kell szoknia ezen szenvedélyéről, hiszen az amatőr csapatsport jelenleg tilos.

„Újra a pályán, erőnlétem nulla"

– írta az újrakezdés után a műsorvezető. Peti ráadásul edzőterembe is rendszeresen járt. Reméljük, azért nem engedi el a sportot, hiszen mostanában nagyon jó formába hozta magát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!