Sportkarrierjéről mesélt Fördős Zé - ifaktor
Sportkarrierjéről mesélt Fördős Zé
Zéről sokan nem tudják, hogy korábban bicikliversenyző volt, az utóbbi időben pedig újra rengeteget kerékpározik, erről is mesélt a 24.hu Kontra című kerékpáros podcastjában.


A podcastben azt is elmondta, hogy 14 éves kora óta jelen van az életében a mountain bike, mint sportág és nagyon sajnálja, hogy az utóbbi években rétegsporttá vált az extrém sportok között. Zé életében az első igazi szerelem a biciklizés volt, fiatal korában pedig még országos versenyeken is indult.

A Konyhafőnök sztárjának a másik nagy hobbija a siklóernyőzés, amit szintén már több mint 20 éve űz. Természetesen a gasztronómia is szóba került és a sztárságig vezető kemény időszakáról is részletesen mesélt Zé.

„Jót dumáltam a @kontra_podcast arcokkal, megvitattuk az élet nagy dolgait, kiteregettem a legtitkosabb vágyaimat, sőt a jövő heti ötöslottó nyerőszámokat is elárultam benne, már csak ezért is érdemes csekkolni"

– írta Instagram-posztjában Fördős Zé.

A beszélgetés ide kattintva megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!