Sports Illustrated bikinis sztárjai, köztük az első transznemű modell - ifaktor

Naomi Osaka tenisz-csillag, Megan Thee Stallion rapper és Leyna Bloom modell látható a fotókon.


A Sports Illustrated minden évben kidob egy ún. „bikini-sorozatot", ahol eddig csak sportolókat mutattak be különböző fürdőruhákban. Ez az első év, hogy a 3 helyből csak 1 sportolóé, hiszen helyett kapott még a feltörekvő rapper Megan Thee Stallion és az a Leyna Bloom is, aki hivatalosan is az első transznemű modell, aki szerepel a Sports Illustratedben.

A téma amit idén a topik körbejár, hogyan nyissuk fel a szemünket, hogyan mondjuk ki az igazságot és változtassuk meg a gondolkodásunkat. Ehhez pedig tökéletesen passzol Bloom karaktere. Az újság főszerkesztője, MJ Day elmondta, hogy:

„Minél változatosabb és elfogadóbb a közösség, annál erősebbé fog válni."

Bloom egy fehér egyrészes bikiniben pózol, ami cérna pánttal megy végig a két vállán.

Instagram / @sportsillustrated

Naomi Osaka, aki mentális egészségének megőrzése miatt lépett vissza a French Opentől, majd hagyta ki Wimbledont, egy gyönyörű fekete, letisztult fürdőruhában látható a második képen. Erről a főszerkesztő azt nyilatkozta:

„ Naomit a szenvedélye és az egyenlőségért, mentális egészségért és társadalmi igazságszolgáltatástért mutatott ereje miatt ünnepeljük."

Megan Thee Stallion a harmadik képen egy egyszerű, testszínű bikinit visel, ahol a dekoltázsába mélyed két pánt ezzel is kihangsúlyozva idomait.

MJ Day annyit mondott a rapperről, hogy:

„Akárcsak egy vihar, ahogy a mágneses erejével berobbant az egész világba."

Az újságok július 22-től kerülnek árusításra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Friss

Jamie Lee Curtis elmondta, 25 éves fia transznemű

Elmondása szerint rendkívül büszke anyukának tartja magát.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!