Sports Illustrated bikinis sztárjai, köztük az első transznemű modell - ifaktor
Sports Illustrated címlapján Megan Thee Stallion bikiniben

Naomi Osaka tenisz-csillag, Megan Thee Stallion rapper és Leyna Bloom modell látható a fotókon.


A Sports Illustrated minden évben kidob egy ún. „bikini-sorozatot", ahol eddig csak sportolókat mutattak be különböző fürdőruhákban. Ez az első év, hogy a 3 helyből csak 1 sportolóé, hiszen helyett kapott még a feltörekvő rapper Megan Thee Stallion és az a Leyna Bloom is, aki hivatalosan is az első transznemű modell, aki szerepel a Sports Illustratedben.

A téma amit idén a topik körbejár, hogyan nyissuk fel a szemünket, hogyan mondjuk ki az igazságot és változtassuk meg a gondolkodásunkat. Ehhez pedig tökéletesen passzol Bloom karaktere. Az újság főszerkesztője, MJ Day elmondta, hogy:

„Minél változatosabb és elfogadóbb a közösség, annál erősebbé fog válni."

Bloom egy fehér egyrészes bikiniben pózol, ami cérna pánttal megy végig a két vállán.

Instagram / @sportsillustrated

Naomi Osaka, aki mentális egészségének megőrzése miatt lépett vissza a French Opentől, majd hagyta ki Wimbledont, egy gyönyörű fekete, letisztult fürdőruhában látható a második képen. Erről a főszerkesztő azt nyilatkozta:

„ Naomit a szenvedélye és az egyenlőségért, mentális egészségért és társadalmi igazságszolgáltatástért mutatott ereje miatt ünnepeljük."

Megan Thee Stallion a harmadik képen egy egyszerű, testszínű bikinit visel, ahol a dekoltázsába mélyed két pánt ezzel is kihangsúlyozva idomait.

MJ Day annyit mondott a rapperről, hogy:

„Akárcsak egy vihar, ahogy a mágneses erejével berobbant az egész világba."

Az újságok július 22-től kerülnek árusításra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!