Stallone nem játssza el többé Rocky Balboa karakterét - ifaktor
Sylvester Stallone farmerben és egy fekete pulcsiban és napszemüvegben egy graffitis fal előtt
Sylvester Stallone neve leginkább két franchise-al és karakterrel forrott össze az idők során: a Rocky-val és a Rambóval. Előbbiről a színész már lemondhatott – legalábbis részben...


Stallone az Instagram-oldalán nagyjából egy hete tett közzé egy bejegyzést, amelyen egy kép is helyet kapott. A fotón a színész-rendező saját, kézzel írt jegyzeteit láthatjuk, amin egy Rocky-előzménysorozat vázlata található.

„Ma reggel elkezdtem írni egy treatmentet egy Rocky-előzménysorozathoz streamingre. 10 rész lenne évadonként, hogy alaposan megismerhessük a karaktereknek a kezdeti éveit. Itt egy kis részlet abból, hogyan indulnak be a kreatív folyamatok. Remélem, hogy össze fog jönni"

– írta az olasz felmenőkkel rendelkező Sly, aki egy későbbi posztban azt is megerősítette – egy rajongói kérdésre adott válaszban – hogy nem tér vissza a készülő Creed III-ban, ahol az idős Balboat alakította, aki Apollo Creed fiának útját egyengette az első két részben.

Stallone válasza a Creed III-ról szóló rajongói kérdésre.

Instagram/@officialslystallone

A történetből való kiírása egyelőre kérdéses, de annyi biztos, hogy a Creed következő részét az a Michael B. Jordan fogja rendezni, aki a címszerepet is játssza.

De vajon a készülő Rocky előzménysorozatban még feltűnhet Stallone a címszereplő bőrében, vagy végleg búcsút kell intenünk a karakternek?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!