Steiner Kristóf görögországi életükről mesél - ifaktor

Kristóf és férje az RTL Reggeli mai adásában arról meséltek, hogy milyen az életük Görögországban, ahol már közel másfél éve élnek.


A házaspár vegán életmódot folytat, éppen ezért amellett, hogy receptekkel és nyálcsorgató egészséges ételekkel kapcsolatos tartalmakkal árasztanak el minket, gasztro-túrákat is szerveznek. A túrák keretein belül megmutatják az odalátogatónak, a kedvenc ételeiket, tavernáikat vagy épp elviszik őket egy kis olíva bogyó szüretre.

Munkálkodnak még egy saját szakácskönyv kiadásán is. A járványhelyzetre való tekintettel pedig online főzőkurzusokat is tartanak.

A teljes beszélgetés az RTL Most honlapon található, Kristófék a műsor 22. percében lesznek láthatóak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!