Steiner Kristóf volt Osváth Zsolt legutóbbi vendége - ifaktor
Osváth Zsolt narancssárga pulóverben és napszemüvegben nézi a tájat

1kanapén videósorozatának legújabb részében Steiner Kristófot látta vendégül Osváth Zsolti. Érintettek vallási, családi, és nemi identitással kapcsolatos témákat is.


A videóból megtudhatjuk, hogy annak idején Kristóf sikertelenül felvételizett a Színművészeti Egyetemre, valamint mesél karrierjének 2002-es kezdetéről is az egykori VivaTv-n, ahol éveken át műsorvezetőként dolgozott, és hogy a csatorna akkori vezetése miért nem engedte felvállalni másságát. A felvételből az is kiderül, hogy a zenecsatornától való távozása után, 2004-es coming outjával szerette volna elérni, hogy az emberek a populáris kultúrában is merjék felvállalni önmagukat.

Kristóf azt is elmesélte, hogy édesanyja halálát követően fokozatosan kellett felépülnie. Mindemellett külföldi életéről is ejtett pár szót. Kiköltözésének például több oka is volt az időjárási viszontagságoktól kezdve a tenger iránti szenvedélyééig. Mint azt elárulta, a családja és barátai iránt érzett szeretete sem bírta itthon marasztalni, az évek során pedig egy másik szenvedélyére is rátalált a konyhában. Vegán életmódjából kifolyólag minden ételét növényi alapon készíti el, Budapesten furgonos étkezdéje is nyílt korábban.

Jelenlegi élettársával Görögországban él egy vulkanikus félszigeten, amelyet a leggyönyörűbb érintetlen paradicsomnak nevez.

Végezetül @osvvath_zsolt szokásos jövővel kapcsolatos kérdésére Kristóf úgy felelet: „Akármit hoz az élet, miden rendben lesz."

Ne hagyd ki!