Steven Spielberg több filmet is csinál a Netflixnek - ifaktor
Steven Spielberg egy moziteremben ül barna kabátban és kik ingben

Spielberg cége az Universal Pictures mellett a Netflixxel is leszerződött.


A legendás rendező, Steven Spielberg cége az Amblin Partners, több éves szerződést írt alá a Netflixxel, amiben egy évben több film is szerepel.

A megállapodás értelmében, Spielberg és a cége marad az Universal Picutres-nél, csak újra gondolta a lehetőségeit és még úgy érzi a rendező, hogy van benne potenciál, ezért szerződött le a Netflixxel is.

„Az Amblinnál mindig is a történet mesélés lesz a középpontban. Attól a perctől kezdve, hogy Ted és én átbeszéltük a megállapodást, egyértelműen tiszta volt, hogy egy hatalmas és csodás lehetőség áll előttünk, hogy új történeteket adjunk át és új módon érjük el a közönséget."

írta Spielberg egy közleményben az IndieWirenak.

„Ez egy új út, amin a filmjeinkkel elindulunk, amellett, hogy továbbra is együtt dolgozunk a fő partnerünkkel, az Universal Pictures-szel. Ez a megállapodás eszméletlenül kielégít személyesen, főleg, hogy ebbe is Teddel kezdhetek bele. Alig várom, hogy elinduljunk vele és Scottal és az egész Netflix csapattal."

folytatta a rendező-ikon.

Az Amblin munkásságát a „Zöld könyv" és az „1917" is jellemzi, ami 3 Oscar-díjat is bezsebelt. A megállapodás a Netflix és Spielberg között másrészről azért jött létre, hogy a hollywood-i filmsztárokat közelebb hozhassák a Netflix-filmekhez.

„Steve egy igazi látnok, egy vezető és még sok más minden. Az ő ikonikus karakterein és filmjein nőttem fel, ami rengetegszer adott motivációt és erőt."

mondta Sarandos, a Netflix vezérigazgatója.

„Alig várjuk a közös munkát az Amblin csapatával és elképesztően hálásnak és szerencsésnek mondhatjuk magunkat, amiért részünk lehet Steve zseniális élet-és filmtörténetében."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!