Stohl András lebukott, fény derült a titokra - ifaktor
Stohl András áll egy sötétszürke fal előtt áll

A TV2 csatornája hatalmas repertoárral készül az őszi szezonra. Rengeteg szórakoztató műsor várható, de az egyik legnagyobb meglepetést Stohl András felbukkanása okozta egy promóciós videójukban. Most megtudhatjuk miért.


A TV2 kereskedelmi csatorna igencsak sok meglepetéssel fog szolgálni nézőinek ősszel. Látható lesz például egy teljesen új kaland-reality sorozat, a Totem, melyet Ördög Nóra fog vezetni és új évaddal tér vissza a Ninja Warriors is, valamint a Sztárban sztár leszek. A sort pedig még folytathatnánk.

Ám mégis a legnagyobb meglepetést a Nagy Ő című műsor promóciós videója okozta. Ebben az Exatlon Hungary győztese, Tóth Dávid fogja keresni élete párját.

Sokáig kellett találgatnunk ki lesz a műsorvezető. Ám a videóban végül Dávid mellett megláthatjuk azt személyt is, akinek kilétére már mindenki olyan kíváncsi volt. Nem más bukkant fel, mint Stohl András, leleplezve ezzel a házigazda személyének kilétét.

Ősszel érdemes lesz a tévéképernyőkre tapadni annyi biztos.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!