Stohl András legszívesebben már most visszamenne a nászútjára - ifaktor
Stohl András és Vica tavaly házasodtak össze, ám a világjárvány a nászútjukkal várni kellett, nemrég azonban úgy döntöttek, hogy nem halogatják tovább, és egy mesébe illő nyaralásban volt részük a Maldív-szigeteken.

A színésznek úgy látszik, már most hiányzik az ott töltött idő, hiszen Instagramján egy fotóval emlékezett meg a csodálatos nászútjukról.

„Bárcsak ilyen jó idő lenne itthon is🙏🏻☀️Csodálatos hetünk volt kettesben❤️"

– írta posztjában a TV2 műsorvezetője.

Azok alapján, ahogyan a hazaérkezéskor nászútjukról beszéltek, nem lepődünk meg, hogy már most visszavágynak, bár akkor is elmondták, hogy a gyerekek nagyon hiányoztak nekik, úgyhogy legközelebb őket is magukkal viszik. Addig pedig marad a nosztalgia.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!